Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Off-screen beelden Pac-Man and the Ghostly Adventures

_bmuploads_2013-05-14_2598_pac_jump_closeup_copia_jpg_1400x0_q85Zit jij al een lange tijd te wachten op een update rondom het nieuwe Pac-Man spel? Je bent aan het juiste adres, want wij hebben die update. Onlangs vonden wij nieuw beeldmateriaal dat weer flink wat gameplay van het spel tonen. Het gaat hier om off-screen beelden van het aankomende Pac-Man spel: Pac-Man and the Ghostly Adventures. Heb jij even tijd voor onze gele held?

Pac-Man and the Ghostly Adventures komt naar de Nintendo Wii U en de Nintendo 3DS. Het gaat hier niet om een Nintendo-only spel. Het spel mag ook genieten van een release op de Xbox 360, PC en PS3. Namco Bandai maakte al een tijd geleden bekend dat het spel in maart naar eerder genoemde consoles zou komen, en een geheel nieuwe ervaring moet gaan bieden. Je maakt nog steeds spookjes en voedsel soldaat, maar als we Namco Bandai mogen geloven zal er nog veel meer bij komen kijken. Namco Bandai heeft gezegd dat dit spel een mix van actie en platforming zal gaan worden. Er zouden vele nieuwe elementen moeten komen.

Hieronder hebben we nieuwe off-screenbeelden voor je van Pac-Man and the Ghostly Adventures, de nieuwe game met Pac-Man in de hoofdrol welke deze winter onder andere naar de Wii U zal komen. De game is gebaseerd op de animatieserie van Pac-Man, die is gemaakt door Avi Arad. Pac-Man and the Ghostly Adventure zal vanaf 7 maart 2014 in de Europese winkels liggen voor de Nintendo 3DS en de Wii U.

Wat denk jij? Is deze titel voor jou een must-have, of koop je met je zuurverdiende geld toch liever een andere titel. Laat het ons even weten in de comments en houdt ondertussen Daily Nintendo in de gaten.