Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wii U verkoopt stukken beter.

wiiuuDe Wii U heeft een zwaar eerste half/driekwart jaar achter de rug. Slechte verkopen en slechte third-party support. Maar Nintendo hoopt de tij te keren met het uitbrengen van systeem updates en grote titels voor de Wii U. Één van die games waarvan zij hoopten dat deze de Wii U een boost zou geven heeft zijn werk goed gedaan. Vorige week kwam The Legend of Zelda: The Wind Waker HD uit en in diezelfde week zijn de Wii U verkopen volgens Game Mania met twintig keer vermenigvuldigd. De Wii U was afgelopen week zelfs de best verkochte console bij Game Mania.

Verder zijn er ook berichten dat de verkoop in Engeland met meer dan 600% is gestegen.

Wat denken jullie; is dit een goed begin voor de Wii U en zal het vanaf nu beter gaan? Laat het ons weten in de comments.