Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een nieuwe Fantasy Life trailer

fantasy-life-3ds-artworkOnlangs is er nieuw beeldmateriaal vrijgegeven van Fantasy Life. Deze Japanse RPG heeft al van een release in Japan mogen genieten, maar heeft de laatste tijd niet stilgezeten. De kansen dat het spel ook naar Europa komt is steeds groter, zeker omdat Nintendo steeds meer moeite lijkt te doen om het spel ook in Amerika en hier onder de aandacht te brengen. Bij dezen laten we graag één van Nintendo’s nieuwtjes zien: een nieuwe trailer. Kan jij de spanning hebben?

In Fantasy Life bestuur je een speler die woont in een dorpje. In-game mag jij je huis volledig naar wens inrichten en voer je bepaalde beroepen uit. Tevens richt het spel zich op dagelijkse activiteiten. Klinkt dat niet interessant? De boventoon van het spel zal toch wel het avontuur zijn en het strijden tegen diverse monsters. Een typische Animal Crossing gecombineerd met RPG-invloeden. De trailer die vandaag verscheen laat ons weer meer kennis maken met deze Japanse RPG: Fantasy Life. We zien conversaties, gevechten en diverse vijanden die je tegen kunt komen in de spelwereld.

Fantasy Life ligt sinds 27 december 2012 in de Japanse schappen. Het is nog niet bekend of dit spel ook naar Europa komt. Als het naar Europa komt, ga jij het spel dan kopen, of laat je het spel dan links liggen?