The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12)

ZPHBSIn 2007 werd het verhaal van de GameCube game The Legend of Zelda: The Wind Waker voortgezet in de Nintendo DS game The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. Deze game heeft de klassieke gameplay van A Link to the past met de art-stijl van The Wind Waker, wat wil je nog meer? De game was al meteen een grote hit en werd een must-have voor de Nintendo DS.

Net als vorige delen hebben we weer een grote hoeveelheid aan The Legend of Zelda Concept Art plus wat TV-reclamespotjes. Mocht je de vorige delen gemist hebben, geen probleem; onderaan vind je links om deze nog eens terug te kijken.

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 1The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 2The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 3The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 4The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 5The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 6The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 7The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 8The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 10The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 11The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 12The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 13The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 14The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 15The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 16The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 17The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 18The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 23The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 20The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 21The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 22

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 24

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 25

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 26

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 27

 

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 28

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 29

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 30

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 31

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 32

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 33

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 34

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 35

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 36

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 37

The Legend of Zelda Phantom Hourglass Concept Art (Deel 12) Daily Nintendo 38

 

Bekijk hier  TV reclamespotjes uit Japan, Amerika en Europa.

 

Meer Concept Art van The Legend of Zelda zien op Daily Nintendo? (klik op een van de Links)

The Legend of Zelda link1 Daily Nintendo1Zelda II- The Adventure of Link Concept Art Daily Nintendo1A link to the past Daly Nintendo2link's awakening_Daily Nintendo bitocarina-of-time-link_Daily NintendoDeku_Linklegend of zelda link's awakening dx bit Dai;y NintendoWind Waker Bit Daily NintendoZelda 4 Daily Nintendo bitzelda bit adFree_Link_Render_by_Ninja_Jaidenclassic_render_link280px-Midna-Wolf

Nathalie

Ik ben een Animation student die onafscheidelijk is met haar 3DS. De eerst handheld en console de ik bezat waren de Gameboy Color en de Nintendo 64. Op het moment speel ik de games: Animal Crossing New Leaf en Monster Hunster Friend code 3DS: 2423-1932-4950

Geef een reactie