Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse Monster Hunter 4 Nintendo Direct

Monster Hunter 4Japanners kunnen eindelijk beginnen aan hun jacht in Monster Hunter 4. Wij Europeanen moeten nog even wachten, maar kunnen met enkele kennis van de Japanse taal binnenkort wel een Japanse Nintendo Direct bekijken die geheel in het thema van Monster Hunter zal zijn. De Nintendo Direct is gericht naar Japan, alsof de hype daar nog niet voldoende was, om te vertellen wat het spel inhoud. Tevens zullen er natuurlijk nieuwe functionaliteiten bloot worden gelegd.

De Nintendo Direct is aangekondigd voor 8 september. Het zal in het Japans worden uitgezonden, maar er zullen naar beloven nieuwe functionaliteiten worden getoond, dus het is misschien de moeite om toch even te kijken. De Nintendo Direct wordt uitgezonden om 8 uur ’s avonds JST. Omgerekend naar Europese tijd houd dit in dat wij de Nintendo Direct om 11:00 (11am) GMT kunnen bekijken. Ga jij deze Nintendo Direct, of een samenvatting, bekijken?

Momenteel heeft Monster Hunter 4 nog geen officiele Europese release datum. Wij Europeanen moeten nog even wachten. Wanneer er meer Nintendo nieuws bekend is, lees je dit altijd op Daily Nintendo.