Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wii U prijsverlaging bevestigd

wiiuuNintendo heeft aangekondigd dat met ingang van 20 september de prijs van de deluxe editie van de Wii U met vijftig dollar zal dalen. Dit zal ook gelden voor de The Legend of Zelda: The Wind Waker-editie. Volgens Reggie Fils-Aime is de prijs de hoofdoorzaak voor de lage verkopen. 

“Really, the focus on heightening the value for Wii U is now that we are in a position where we’ve got a regular pace of great software. Pikmin 3, New Super Luigi U that just launched physically, Wonderful 101 in September, and then Wind Waker. Then we’ve got strong third-party content coming for the holidays as well. Scribblenauts, Skylanders, Sonic Lost World, Call of Duty: Ghosts, Assassin’s Creed IV, Watch Dogs. So, strong pace of first-party, strong third-party content. Now’s the time to make the Wii U even more affordable and heighten the value.”

Hiernaast heeft Reggie ook bevestigd dat de The Wind Waker-bundel een digitale versie van Hyrule Historia zal bevatten. Deze versie van Hyrule Historia zal te lezen zijn via de GamePad.