Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Spelers geven hun eerste indruk van de 3DS Zelda-game

legend-of-zelda-a-link-between-worldsDe Zelda-serie is niet meer uit de hoofden van diverse fans te denken. Nintendo werkt vrolijk verder aan The Legend of Zelda. A Link Between Worlds, terwijl op datzelfde moment spelers al de eerste demo’s en versies van het spel kunnen spelen op onder andere het hoofdkantoor van Nintendo zelf. Ook bracht Nintendo pasgeleden het spel naar de MCM Manchester Comic Con, om vervolgens de reactie op de game op te nemen en achter elkaar te zetten in een nieuw promotie-filmpje voor The Legend Of Zelda: A Link Between Worlds

Het is tijd om terug te gaan naar A Link To The Past. The Legend Of Zelda: A Link Between Worlds, een vervolg op dt spel, vind namelijk zijn grond in dit spel. Het betreft hier, en dat zullen de grote fans hoogst waarschijnlijk allang weten, een game die zich vele jaren na de gebeurtenissen van A Link To The Past afspelen. Je speelt met een geheel nieuwe link, die dezelfde wereld moet onderzoeken, maar, inderdaad een kanttekening, zal worden geconfronteerd met nieuwe dungeons, nieuwe opdrachten en een nieuw verhaal. In deze nieuwe versie van Zelda is link in staat om in een papieren Link te veranderen die tussen verschillende plekken in de muur kan springen, wanneer er maar een scheur aanwezig is.

Komen jouw eigen verwachtingen en komen jouw eigen indrukken in de buurt van wat iedereen in deze promotievideo zegt, of staat jouw indruk precies aan de andere kant van de lijn? Laat het weten in de reacties. Wie weet verzamelen we voldoende indrukken om zelf zo’n filmpje te maken.