Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Artiest geïnspireerd door Nintendo: Thorn Bulle

Thorn Daily NintendoHet is weer tijd om aandacht te schenken aan artiesten die geïnspireerd zijn geraakt door Nintendo. Vandaag is de Franse illustrator Thorn Bulle aan de beurt.

Iedereen die Animal Crossing: New Leaf heeft gespeeld, kent de grappige en soms wat absurde situaties die de game met zich meebrengt. De Franse illustrator Thorn Bulle was dat ook niet ontgaan, zij verwerkte er een paar in strips. Bekijk ze hier allemaal op Daily Nintendo. Ga ook naar haar blog voor meer prachtige illustraties.

 

Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 1

Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 2

Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 3

Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 4Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 5Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 6Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 7Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 8Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 9Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 10Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 11Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 12Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 13Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 14Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 15Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 16Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 17Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 18Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 19Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 20Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 21Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 22Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 23Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 24Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 25Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 26Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 27Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 28Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 29Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 30Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 31Artiest geïnspireerd door Nintendo Thorn Daily Nintendo 32

 

Meer artikelen op Daily Nintendo lezen over Artiest geïnspireerd door Nintendo:

Zac-Gorman-Daily-Nintendo-08594f6f5d6b89191aea69473b496aca7Greenlink-420x215