Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: Daily Nintendo geeft 2x SteamWorld Dig weg!

steamworld digOok zo enthousiast geworden over de 3DS eShop game SteamWorld Dig na het lezen van onze review? Dan hebben we goed nieuws voor je want in samenwerking met de ontwikkelaar mogen we 2 keer SteamWorld Dig weggeven voor de Nintendo 3DS! Wat moet je doen om kans te maken op een van de prijzen? Beantwoord daarvoor de volgende vraag:

Wie is de ontwikkelaar van SteamWorld Dig voor de Nintendo 3DS?

Mail je antwoord voor 22 augustus naar info@dailynintendo.nl. Na 22 augustus worden de winnaars zo snel mogelijk bekend gemaakt en worden de prijzen in de vorm van een download code toegestuurd. SteamWorld Dig is een 3D-platform mining game met het Robotje Rusty in de hoofdrol. De met stoom aangedreven robots heersen over de wereld want de mensen, ja ehh… die hebben zichzelf een lange tijd geleden opgeblazen. Onze review kun je hier lezen.

Per persoon mag er slechts een keer worden meegedaan. Crew van Daily Nintendo is uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Prijzen worden per post verzonden. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen die per post worden gestuurd. Inwoners uit zowel Nederland als België mogen meedoen met de prijsvraag.