Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Artiest geïnspireerd door Nintendo: MAN AT ARMS

link-420x215Het is weer tijd om aandacht te schenken aan artiesten die geïnspireerd zijn geraakt door Nintendo. Vandaag zijn de zwaarden van Man At Arms aan de beurt. In deze video’s op YouTube is te zien hoe een meester ijzersmid Tony Swatton iconische zwaarden van  fantasie-personages namaakt en uittest. De smid maakt al tientallen jaren wapens en harnassen voor Hollywood-films en heeft vooral de voorliefde voor het maken van zwaarden. Bekijk hier hoe de Master Sword van Link, de Keyblade van Sora en de Buster Sword van Cloud worden nagemaakt.

Meer artikelen op Daily Nintendo lezen over Artiest geïnspireerd door Nintendo:

Zac-Gorman-Daily-Nintendo-08594f6f5d6b89191aea69473b496aca7Green

zp8497586rq