Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda: Wind Waker HD in beeld

14-The-Legend-Of-Zelda-Wind-Waker-NGC-13Eerder dit jaar werd voor de Wii U al The Legend of Zelda: Wind Waker HD aangekondigd en hieronder hebben we nieuwe gameplay beelden voor je. De game zal in oktober uitkomen en is dus een HD remake van de eerder verschenen Gamecube titel. De game zal naast een flinke grafische update ook allerlei vernieuwingen kennen. Een daarvan is dat de Tingle Tuner is weggelaten en de Tingle Bottle is toegevoegd. Hiermee kan met Miiverse worden gecommuniceerd. Het verhaal zal verder ongewijzigd blijven. Opnieuw zal je het avontuur starten op Outset Island, waar Link en zijn zusje bij hun oma wonen. Op een dag wordt Link’s zusje Aryll ontvoerd en gaat Link op avontuur om haar te redden. Hij groeit dan uit tot de “Hero of Wind”, afstammeling van de “Hero of Time” uit Hyrule’s legendes.