Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

8594f6f5d6b89191aea69473b496aca7Het is weer tijd om aandacht te schenken aan Artiesten die geïnspireerd zijn geraakt door Nintendo. Vandaag zijn de 16 bit animaties van video game humor site Dorkly aan de beurt.

Wat begon met een grap werd een grote hit op YouTube. Want wie kijk er nou niet graag naar zijn favoriete video game helden in vreemde en vooral grappige situaties. Zo kan je in Dorkly’s video’s de avonturen volgen van de niet zo getalenteerde Pokemon trainer Rusty, leer je meer te weten wat Mario in zijn dagelijkse leven doet en is Sonic na zijn vele geflopte games drastisch op zoek naar een nieuwe baan.

 

Geniet hier van een aantal video’s

 

Meer artikelen op Daily Nintendo lezen over Artiest geïnspireerd door Nintendo:

Zac-Gorman-Daily-Nintendo-0