Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ruim een uur New Super Luigi U footage

super-luigi-uVanaf nu kunnen bezitters van New Super Mario Bros U extra content aanschaffen en wel in de vorm van New Super Luigi U! Ruim een uur aan beelden hebben we hieronder voor je.  De levels in Super Luigi U zijn hetzelfde als in New Super Mario Bros U. Luigi moet zich door tachtig levels een weg banen en moet dat doen in slechts honderd seconden. Je kunt Super Luigi U spelen met Luigi, een blauwe en een gele Toad en als nieuweling in het team is Nabbit het konijn ook speelbaar. Nabbit kan zonder al te veel schade door het level rennen, dus is het konijn erg geschikt voor beginners. Verder handig om te weten:

  • New Super Luigi U is te downloaden voor 19,99 euro
  • Met de nieuwste update voor NSMBU die nu beschikbaar is, wordt ook de pro-controller ondersteund