Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Netflix-devicesJullie zijn het misschien al tegengekomen op het nieuws en internet, Netflix komt eind dit jaar naar Nederland. De Amerikaans online-videodienst kondigde gisteren aan zich ook te gaan vestigen in ons kikkerlandje! En niet alleen kun je van deze dienst genieten op je tv, laptop, Mac, tablet, mobiel, Playstation en Xbox, maar misschien ook op de Nintendo 3DS, Wii U. Ook is er een kans dat Netflix op de Wii verschijnt, maar het is onwaarschijnlijk aangezien de Wii een vorige generatie console is. 

Netflix is een programma waar je per maand een bepaald bedrag betaald en hiermee onbeperkt films en series kunt bekijken. In Nederland zal €7,99 moeten worden betaald om Netflix in huis te krijgen, hiermee kun je op twee apparaten tegelijkertijd genieten van Netflix. Wil je op vier apparaten tegelijkertijd Netflix ontvangen, dan moet je €11,99 neertellen per maand. De eerste maand is gratis.

Zie hieronder een filmpje van IGN Amerika met daarin Netflix voor de 3DS:

En hieronder een filmpje van Netflix zelf waarin je Netflix ziet draaien op de Wii U, je ziet hier ook een paar gave features in:

 

Ga jij Netflix in huis halen?