Retailer zet Scribblenauts Unlimited in releaselijst

232654-Scribblenauts HeaderWe hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk komt het nieuwste deel uit de Scribblenauts-serie naar Europa. De game was uitgesteld in februari door wat “localisation problems” en daarna hebben we maanden niks meer over deze puzzel-adventure gehoord.

Maar hoe zeker weten we dat de game nu echt komt? Niet 100% in ieder geval. De retailer Zavvi.com heeft de game in haar releaselijst gezet voor 26 juli 2013. Het is best apart, zeker omdat de game copyrights heeft geschonden van internetmeme’s als Keyboard Cat en Nyan Cat.

Omdat er nog geen andere retailer een officiële en vaststaande releasedatum bekend heeft gemaakt, moeten we dit nieuwtje met een korreltje zout nemen.

Wat denk jij, komt Scribblenauts naar 3DS en Wii U in juli? Of moeten we nog eventjes zoet zijn met andere games?

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

4 gedachten over “Retailer zet Scribblenauts Unlimited in releaselijst

Geef een reactie