Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

523636_489586231095670_1099410909_nZoals jullie vast al gemerkt hebben zijn wij de laatste tijd druk bezig de site aan het verbeteren door onder andere nieuwe onderdelen en een nieuwe layout. Een van die nieuwe onderdelen is dat we een release lijst hebben met de aankomende games voor onder andere de Wii U en de 3DS. Dit stond eerst allemaal bij elkaar op 1 pagina maar we hebben nu alles apart van elkaar staan en per release gaan we proberen een informatiepagina aan te maken zodra die er is zal de game roodgekleurd zijn en kan je erop klikken. Daarnaast hebben we nog een lijst toegevoegd, namelijk een alfabetische lijst met games die uitkomen of uitgekomen zijn. Ook daarzo is het mogelijk om naar de informatiepagina te gaan of eventueel naar een walktrough.

Hopelijk genieten jullie van dit gedeelte van de site.