Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stelling: Nintendo moet meer ‘volwassen’ games maken

images (9)In de nieuwe rubriek Stelling legt Daily Nintendo elke week een ander dilemma voor. Het geeft altijd stof tot nadenken over het verleden en de toekomst van de game-industrie.

De stelling van deze week gaat over de vraag of Nintendo meer ‘volwassen’ games moet maken. Je kunt natuurlijk altijd vragen wat men onder volwassen verstaat. Voor de één zal het zijn dat er meer shooters moeten komen, en voor een ander betekent het wellicht meer dames met grote voorgevels.The-Walking-Dead-Survival-Instinct2 Het betekent voor weer andere gamers dat de sfeer van de games niet zo kiddy hoeft te zijn, maar meer een duistere uitstraling.

De die-hard Nintendo fans vinden de sfeer die Nintendo nu uitstraalt juist iets magisch hebben, waaronder ondergetekende. Het kan mij niet kleurrijk genoeg zijn. Maar is het voor Nintendo mogelijk dit in de toekomst te handhaven? Wat mij betreft verandert er niets aan het imago, Nintendo heeft alleen meer goede toptitels nodig om hun nieuwste console een flinke boost te geven.

Wat is jouw mening hierover? Laat het weten in de poll of laat je stem horen in de comments.

[yop_poll id=”7″]