Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: Tweet en maak kans op te gekke prijzen!

MarioRegelmatig kun je bij Daily Nintendo aan leuke prijsvragen meedoen. Deze keer hebben we wat te vieren want sinds afgelopen week is onze site compleet vernieuwd met een nieuwe lay-out! Om dat te vieren geven we 3x een Mario 3D Land beschermhoes voor de 3DS  en 1x LEGO Harry Potter 3DS weg! Wat moet je hiervoor doen? Simpel:

Tweet!

Ga naar ons Twitter account (@DailyNintendoNL), volg ons en retweet de volgende Tweet: Check nu het vernieuwde http://www.DailyNintendo.nl  Retweet deze tweet + Follow ons en maak kans op Lego Harry Potter 3D of 3DS case!! #Nintendo

Meedoen kan tot en met 24 april. De winnaars zullen na afloop zo snel mogelijk een PB op twitter ontvangen en bekend gemaakt worden op onze website. Inwoners van Nederland en België kunnen meedoen.

Nintendo Super Mario 3D Land Beschermhoesje Wit 3DS