Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Veel nieuwe eShop games aangekondigd

Nintendo heeft ons vandaag al verrast met veel nieuwe games, maar ze laten de eShop ook niet in de steek. Vier nieuwe titels hebben ze bekend gemaakt. De eerste titel is het vervolg op Mario vs. Donkey Kong: Miniland Mayhem. Het zal Mario & Donkey Kong: Minis on the Move gaan heten en zal 3D puzzellevels gaan bevatten. En het zou geen Mario vs. Donkey Kong zijn zonder een Level Editor.

Ook hebben ze een vervolg aangekondigd op het succesvolle Dillons Rolling Western. Het vervolg zal Dillon’s Rolling Western: The Last Ranger heten. De bedoeling is om in elk level een trein te verdedigen.

Als laatst komt er een game genaamd Splash or Crash. Hier is het de bedoeling om  verschillende voorwerpen in een put te laten vallen en deze te helpen de bodem te bereiken. Al deze games komen rond het tweede kwartaal van dit jaar in de Nintendo 3DS eShop.