Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De Wii U met internet verbinden? Hiermee gaat dat lukken!

Wanneer je jouw Wii U met het internet probeert te verbinden leidt dit bij sommige gamers tot problemen. Op internet wordt hierover al veel geschreven. Onder andere error 103-1003 is een veelvoorkomende error waardoor de Wii U geen verbinding weet te maken met het internet. Mocht ook jij dit probleem hebben dan hebben we op het internet inmiddels verschillende(mogelijke) oplossingen voor je gevonden. Het probleem komt er vaak op neer dat ondanks dat je de beveiligingscode juist hebt ingevuld en een beschikbare verbinding hebt, er toch geen verbinding gemaakt kan worden.

Mogelijke oplossing 1 is vrij simpel en bij mij persoonlijk werkte dit. Haal de stroom van de modem en de router en zet deze daarna opnieuw aan. Met een beetje geluk kan de Wii U daarna wel verbinding maken!

Mogelijke oplossing 2 vonden we voor je op internet en hiervoor moet je de verbinding handmatig instellen. Klik hier voor meer informatie. Je wordt doorgelinkt naar een andere website. (met dank aan Cynch voor de tip!)

We hopen dat je aan de hand van een van deze oplossingen alsnog het internet op kan met je Wii U.