Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo start Wii U winkelcentratour

Halverwege deze maand start nintendo met de Wii U winkelcentratour, hier kun jij de Wii U zelf testen! Wil jij graag weten hoe het is om op deze console te spelen. Dan is dit je kans! Deze tour eindigt trouwens in januari.

Pr en events manager Bianca Stirnweis: “Om een zo breed mogelijke groep kennis te laten maken met de Wii U is er gekozen om de nieuwe console te in grote winkelcentra tonen. Nog niet alle data en locaties zijn bevestigd, maar ik kan nu al zeggen dat de tour Leidschendam, Utrecht, Apeldoorn, Groningen, Hoofddorp aandoet. Natuurlijk vergeten we het zuiden en oosten van Nederland niet.”

Binnenkort kun je zelf kijken op de website van nintendo en de Wii U facebookpagina waar de complete lijst met plaatsen en aanvangstijden staat.

Er worden twee games getoond tijdens de tour, New Super Mario Bros U en Nintendo Land.

Veel plezier alvast!