Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Wii U nog succesvoller dan Wii”

Eind dit jaar brengt Nintendo de opvolger van de Wii op de markt, de Wii U. Deze nieuwe console krijgt een controller met ingebouwd touch-screen welke tevens als beeldscherm kan werken om op te gamen. Ontwikkelaar Ubisoft steunt de nieuwe Wii U door flink wat games bij de launch uit te brengen. De ontwikkelaar verwacht dan ook dat de Wii U nog succesvoller gaat worden dan de Wii, dit zou vooral door het touch-screen komen in de controller. Ubisoft medewerker Brunier: “Men is nu zo gewend geraakt aan touchscreen interfaces dat een touchscreen als als deel van de Wii U de console nog verder zal brengen dan de Wii.”. Enkele Wii U games van Ubisoft zelf zijn Rayman: Legends, ZombiU en Assassin’s Creed 3 welke bij de launch moeten verschijnen.