Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Assassin’s Creed III release ook op 31 oktober voor de Wii U?

Nog steeds weten we niet wanneer de nieuwe console van Nintendo, de Wii U, hier uit zal komen. Op de aankomende E3 moet hierover meer bekend worden. Wel leek het er op dat de console uiterlijk rond de feestdagen dit jaar zal verschijnen. Een interessant bericht duikt nu op want Ubisoft heeft aangegeven dat ook de Wii U versie van Assassin’s Creed III op 31 oktober aanstaande beschikbaar moet zijn. Dat zou betekenen dat de Wii U rond die datum, of zelfs al wat eerder, in de winkels komt te liggen. Nog niet bekend is of de informatie juist is of dat er wellicht sprake is van een foutje bij Ubisoft Nederland. Zodra we meer weten houden we je op de hoogte!

Ubisoft® maakt vandaag bekend dat Assassin’s Creed® III goed op weg is om het record te breken van de game met de meeste pre-orders in de geschiedenis van Ubisoft Noord-Amerika.

In de drie weken dat Assassin’s Creed III beschikbaar is als pre-order, heeft de game al geschiedenis geschreven. De game heeft nu al meer pre-orders dan alle voorafgaande delen uit de Assassin’s Creed reeks. Zo heeft Assassin’s Creed III nu zelfs al 10 keer meer pre-orders in de Verenigde Staten dan Assassin’s Creed Revelations in dezelfde periode. Daarnaast heeft hij al meer pre-orders dan Assassin’s Creed Brotherhood in de complete periode waarin de game te pre-orderen was. Als de pre-orders voor Assassin’s Creed III zo doorgaan, zal rond de E3 in juni het huidige pre-order record van Assassin’s Creed Brotherhood gebroken worden.

“Ook in de Benelux zien wij in dit vroege stadium dat de fans hun pre-orders al plaatsen. En dit terwijl de pre-order campagne volgende week pas goed van start gaat!”, aldus Marcel Keij, Marketing Directeur Ubisoft Benelux.

In Nederland is de pre-order deze week van start gegaan en ook hier lijkt het er op
dat records zullen worden gebroken.

Assassin’s Creed III is vanaf 31 oktober a.s. beschikbaar op Xbox 360®, PlayStation® 3, Wii U™ en PC. Het spel wordt ontwikkeld door de het zeer ervaren Assassin’s Creed team van Ubisoft Montreal met de steun van andere Ubisoft studio’s.