Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Baten Kaitos ontwikkelaar werkt aan game voor Wii U

Goed nieuws voor aankomende Wii U bezitters, de ontwikkelaar die onder andere bekend is van de eerder verschenen Baten Kaitos spellen (deze verschenen destijds op de Gamecube en waren van hoog niveau) werkt aan een game voor de Wii U! Dit blijkt uit een vacature op de website van de ontwikkelaar. Naast de Baten Kaitos spellen is de ontwikkelaar ook verantwoordelijk voor Xxenoblade Chronicles op de Wii, eveneens een erg interessante titel. Nog niet bekend is om wat voor game het gaat. Eerder gingen er al geruchten rond dat de ontwikkelaar een nieuwe Baten Kaitos game gaat maken, hier ging de ontwikkelaar echter niet op in. Voorlopig kunnen we dus slechts gissen naar deze toekomstige game, het is in ieder geval goed nieuws!