Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sony: “Wii U maakt PS4 niet noodzakelijk”

Met de komst van de Wii U zou je wellicht denken dat hierdoor ook de concurrentie een nieuwe console uit gaat brengen. Sony, een van de concurrenten van Nintendo met de Playstation, geeft aan dat de komst van de Nintendo Wii U het niet noodzakelijk maakt een Playstation 4 uit te brengen. Jack Tretton van Sony in een gesprek met Forbes laten weten niet heel erg onder de indruk te zijn van Nintendo’s nieuwste console. Tevens liet Tretton weten dat de Playstation 3 eigenlijk nu pas zijn piek heeft bereikt. Sony heeft volgens hem zoveel energie in de PS3 gestopt dat het ook niet logisch zou zijn nu met een Playstation 4 te komen. Tretton: ” Door de aankondiging van Wii U kregen wij niet zoiets van, oh nu moeten we met een PS4 gaan komen”