Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Echte HD Zelda” voor Wii U

Op de afgelopen E3 kondige Nintendo de Wii U aan, de opvolger van de Wii. De nieuwe console zal een controller met ingebouwd touch-screen krijgen. Daarnaast zal de console HD graphics ondersteunen, een tech-demo van Zelda op de Wii U zag er al erg indrukwekkend uit. Shigeru Miyamoto, de man achter onder andere Zelda maar ook Mario, liet weten dat Nintendo dan ook een echte HD Zelda zal gaan maken voor de Wii U. Hierbij doelt Miyamoto dan ook op een Zelda met realistische graphics. Hierdoor zul je voglens Miyamoton een heleboel in-depth en diepe ervaringen meemaken. Ook zorgen de nieuwe HD mogelijkheden volgens Miyamoto voor interessante nieuwe speelstijlen. Wij kunnen alvast niet wachten op een echte HD Zelda. Waarschijnlijk zullen we hier echter nog wel een tijdje op moeten wachten…