Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Top 10 budgetgames voor de Wii

Wil je een nieuwe game voor je Wii maar heb je geen zin om er de volle pond voor te betalen? Gelukkig zijn er meer dan voldoende budget games verkrijgbaar, spellen die je voor minder dan 20 euro kunt scoren. Helaas is lang niet iedere game in deze prijsklasse even goed. Toch zitten er zeker een aantal toppertjes tussen die je zeker eens gespeeld moet hebben. Wij hebben een top 10 voor je samengesteld met de 10 beste spellen onder de 20 die momenteel verkrijgbaar zijn. Welke dat zijn? Hieronder kun je ’t zelf zien!

MadWorld is misschien wel de meest lugubere Wii game verkrijgbaar. Rondvliegende ledematen en stromend bloed over het scherm kom je constant tegen. De game kent een zeer bijzondere zwart-wit stijl en is hiermee misschien wel een van de mooiste Wii spellen gemaakt! Tel daarbij de geweldige actievolle gameplay op en je hebt een geweldige hardcore game waarvan er op de Wii veel te weinig zijn! Let op: dit is een 18+ game!

Red Steel 2 kreeg van de pers enorm hoge cijfers, en terecht ook! Deze shooter kent een extreem goede besturing dankzij de Wii MotionPlus. Het avontuur houdt je bovendien behoorlijk wat uurtjes vast en je zult zeker onder de indruk zijn van de mooie graphics. Red Steel 2 is een grote verbetering ten opzichte van het eerste deel en behoort tot een van de mooiste Wii games verkrijgbaar!

Disaster Day of Crisis is een originele titel voor de Wii vol actie. Kort samengevat speel jij een personage dat moet vluchten voor gigantische natuurrampen. De vele actie volle momenten in de game zorgen dat je constant diep wordt meegenomen in de game. Daarnaast is het strijden tegen grote rampen een keer iets anders! Een leuke titel voor de hardcore gamers op de Wii.

Eledees was je misschien al even vergeten, de game verscheen bij de launch van de Wii. Toen de tijd was de game zijn prijs al waard en nu kan je ‘m lekker goedkoop scoren. Met behulp van de Wii Remote doorzoek je allerlei locaties om de verschillende kleuren Eledees te vinden. Enorm verslavend, leuk en het werkt ook nog eens goed!

Need for Speed: Nitro is een van de beste race games op de Wii. Eerlijk is eerlijk, heel moeilijk is dat niet op de Wii. De game kent mega snelle actie gecombineerd met prachtige graphics. Geen realistische racer maar een snelle soms wat over-de-top arcade racer. Een absolute aanrader voor fans van race spellen!

The House of the Dead: Overkill is het nieuwste deel in de House of the Dead serie van SEGA. De game verscheen twee jaar terug op de Wii en is een leuke on-rail shooter vol zombies en bloed. De game drijft de spot met de House of the Dead serie en dat is nu juist zo leuk aan de game. Het is een hardcore game met humor die je zeker opnieuw wilt spellen als je er klaar mee bent!

Super Monkey Ball Step & Roll kent de verslavende arcade gameplay die we gewend zijn uit de Monkey Ball serie, deze keer vol met nieuwe minigames en Balance Board ondersteuning. Een van de leukere party titels op de Wii. Al werkt de Balance Board besturing niet geweldig, speel je de game gewoon met de Wii Remote dan kun je er enorm veel lol mee hebben!

SSX Blur verscheen heel wat jaren terug op de Wii, niet lang na de lancering van de Wii. Na die tijd zijn er bijna geen snowboard spellen meer verschenen op de Wii. Mocht je nog op zoek zijn naar een snowboard game dan haal je met SSX Blur zeker geen miskoop in huis. Goede besturing, uitdagende gameplay, vette muziek en prachtige graphics maken dit tot een perfecte snowboard titel!

The Conduit kon natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Deel 2 is inmiddels in de maak maar dat neemt niet weg dat je met deel 1 een erg goede shooter in huis haalt. De game behoort nog steeds tot de mooiere spellen op de Wii en biedt daarnaast een fantastische online multiplayer ervaring en erg goede controls. The Conduit behoort tot een van de beste shooters op de Wii!

Dead Space Extraction is een on-rail shooter die zich afspeelt in de ruimte. De game vertelt het verhaal van een handvol ruimte colonisten die strijden om te overleven. In je eentje kun je aan de slag met een spannend avontuur maar ook met een vriend kun je aan de slag met co-op multiplayer. Prachtige graphics, goede besturing en een spannend verhaal maken dit een angstaanjagend goede Wii game!