Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: Daily Nintendo is online!

Daily Nintendo is online en dat vieren we! Daarom kun je nu meedoen met onze prijsvraag waarbij je kans maakt op een van de leuke prijzen die we weggeven. We geven spellen weg voor zowel de Wii als DS. Wat je moet doen om kans te maken op een prijs? Het enige wat wij graag willen weten is wat jullie van de nieuwe site vinden! Jouw mening kun je sturen naar nintendo-wii@nieuwslog.nl en je maakt automatisch kans op een van de volgende prijzen! Meedoen kan overigens tot en met 15 januari 2011.

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de volgende prijzen!

  

Super Mario Bros 1 - 2 - 3 (exclusief)CSI 6MySims SkyHeroes (Nintendo DS) 

  

Wii game: Pro Evolution Soccer 2011

Voor de Wii geven we de nieuwste PES game weg. Pro Evolution Soccer 2011 bouwt voort op de succesvolle eerdere delen die op de Wii verschenen. Met realistische graphics én gameplay is dit de ideale voetbal game voor Wii bezitters!

Nintendo DS game: CSI 6

We geven het nieuwste deel in de CSI serie weg voor de Nintendo DS. In CSI 6 zul je opnieuw allerlei cases op moeten lossen. De game maakt gebruik van de unieke eigenschappen van de Nintendo DS.

  

Nintendo DS game: MySims SkyHeroes

We geven het nieuwste deel in de MySims serie weg namelijk MySimsSky Heroes! In MySims: SkyHeroes kruipt de gamer in de huid van een onbekende piloot die de strijd tegen Morcubus en zijn leger moet aangaan. Een game vol actie en gevechten in de lucht.

Super Mario Bros 1,2 en 3 + 500 Nintendo Points

Met deze unieke Wii puntenkaart download je de klassiekers: Super Mario Bros 1, 2 en 3! En daarnaast krijg je nog 500 punten om te besteden in Wii Shop. Het betreft dus geen games op disc maar downloadbare games.

Meedoen kan tot en met 15 januari. Per persoon mag er slechts een keer worden meegedaan. Crew van Daily Nintendo is uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Prijzen worden per post verzonden. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen die per post worden gestuurd. Inwoners uit zowel Nederland als België mogen meedoen met de prijsvraag.