Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de slechtste Wii games!

Dit zijn de slechtste Wii games!

Er komen de laatste tijd steeds meer Wii spellen uit. Daar zitten hele leuke games tussen maar er zit ook veel troep tussen. Welke spellen moet je absoluut niet kopen wil je jouw geld niet verspillen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Wat dacht je van Anubis II? of… Chicken Stoot? Hieronder kun je het allemaal lezen!

 

Alvin and the Chipmunks

In dit muziek spel moet je op het juiste ritme bewegen en knoppen indrukken. Klinkt leuk toch? Niet als je bedenkt dat het spel zo makkelijk is dat zelfs je broertje van 2 het kan uitspelen. Ook zijn de controls slechter dan de PS2 versie en ziet het spel er niet uit. Het verhaal kunnen we maar beter achterwegen laten… Niet kopen dus want zelfs de aller kleinste zullen hier geen enkele lol aan beleven!

 

 

         .

Balls of Fury

Hij ligt deze week in de winkels en is gebaseerd op de film. Dit Ping Pong spel speelt zoals je dat op de oude PSX zou verwachten. Ziet het er ook zo uit? Ja! IGN gaf het spel een 1,2 en vergeleek het met een eerste generatie 3D game. Leuk voor een Flash game maar absoluut het geld niet waard voor een Wii game. De besturing voor de Wii is geheel mislukt! Bekijk het plaatje en oordeel zelf over de graphics.

 

 

 

 

Anubis II

Deze platformer ziet er niet alleen uit als een N64 game, het speelt ook zo! In het spel kun je slechts enkele bewegingen uitoefenen en zo ga je het hele spel door langs het oude Egypte. IGN gaf het spel een 2 en vond ook de gameplay waardeloos. Ongeinspireerde levens, slecht geluid en lelijke graphics. Niet kopen dus! Nu kon je het spel vanaf de release ook al voor 20 euro kopen, zelfs dat lijkt te veel. Deel 1 is naar ons idee sowiso nooit verschenen dus waar ze nu deel 2 vandaan halen achter de naam?

 

 

Dave Mirra BMX Challenge

Deze bike game kennen velen misschien nog van de Playstation. Toen waren de spellen zelfs nog redelijk te pruimen. De Wii versie helaas niet. Het spel ziet er volgens IGN niet uit en speelt voor geen meter. Pluspunt? Je hebt het spel binnen 2 a 3 uur uit! Je kunt beter voor TH: Downhill Jam gaan want aan dat spel zul je een stuk meer plezier beleven.

 

 

Chicken Stoot

Het spel lijkt een beetje op Duck Hunt. Je moet met de Wii mote kippen neerschieten. Een next-gen Duck Hunt variant is nog te veel van het goede want het speelt net als de oude Duck Hunt. Misschien leuk voor 5 minuten maar dan heb je het ook wel gezien. Het geluid? Telkens kippen horen schreeuwen en niets meer. Leuk als gratis internet game maar als Wii game absoluut niet geslaagd! IGN gaf het spel een 2.

 

 

Legend of the Dragon

Een wel heel slechte vecht game op de Wii. Alles is cell-shaded en ziet er sterk verouderd uit. Erger nog is de gameplay die bestaat uit 2 knoppen vechten en enkele special attacks. Het spel gaat zo vervelen en zelfs de grootste vecht game fan lijkt hier geen lol aan te beleven. Ga eerder voor Mortal Combat.

 

 

Cruis’n

Cruis’n zou niet veel beter zijn als een gemiddelde N64 game en is weer eens een voorbeeld van een luie ontwikkelaar die geld probeert te verdienen aan onwetende gamers. We hebben al eens wat filmpjes laten zien en de graphics zijn zeker een van de slechte op de Wii. Helaas speelt het spel niet veel beter. Alleen de controles zouden nog wel redelijk zijn. IGN gaf het spel een 3!

 

Golden Compass

Dit is maar weer eens een voorbeeld van een slechte film game. Saaie gameplay waarbij niets te merken is van next gen en ook de graphics laten veel te wensen over. Alleen voor de allergrootste fans misschien leuk voor even! IGN gaf het spel nog geen 4. SEGA heeft ons weten te verbazen want deze kwaliteit hoort niet bij SEGA thuis.

 

 

Op www.gamerankings.com kun je van spellen de gemiddelde cijfers zien. Zeker aan te raden om te kijken voor je een spel gaat kopen. Zo weet je wat je kunt verwachten.