Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Sonic Mania trailer toont Special en Bonus Stages

Gotta go old-school!

Gotta go old-school!

Over een kleine twee weken zal Sonic Mania verschijnen voor de Nintendo Switch. Deze nieuwe Sonic-titel grijpt terug op de gloriedagen van de serie, met nieuwe en geremasterde 2D-levels. Eerder toonde SEGA al een screenshot van de Special Stages – speciale gebieden waarin Sonic, Tails of Knuckles een ufo moet achtervolgen om een Chaos Emerald te bemachtigen. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen, waarin deze levels in de spotlights staan.

Daarnaast introduceert SEGA ook Bonus Stages, die fans van de serie nog wel zullen herkennen uit Sonic the Hedgehog 3. Spelers kunnen speciale medaillons winnen door de bonuslevels uit te spelen. Als je echt van een uitdaging houdt, kun je proberen alle blauwe bollen en ringen te verzamelen voor een speciaal gouden medaillon.

Als laatste krijgen we nog een klein beetje gameplay van Time Attack, waar het de bedoeling is – je raadt het al – om Zones zo snel mogelijk het te spelen. Je scores worden vervolgens opgeslagen en geüpload naar een online leaderboard.