Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario Run nu beschikbaar op Android, versie 2.0.0 nu beschikbaar voor iOS

Super Mario Run verscheen eind vorig jaar al voor iOS, maar vanaf vandaag kunnen ook Android-gebruikers eindelijk Mario's eerste mobiele app downloaden.

Super Mario Run verscheen eind vorig jaar al voor iOS, maar vanaf vandaag kunnen ook Android-gebruikers eindelijk Mario’s eerste mobiele app downloaden. 

Super Mario Run kan voor een klein deel gratis gespeeld worden. De eerste vier levels van de game kan iedereen na het downloaden spelen, maar de volledige versie van zes werelden zal je tien euro kosten. Voorheen waren alleen de eerste drie levels gratis, maar na de update die gelijktijdig met de Android-release verscheen, is het mogelijk om het eerste kasteellevel vrij te spelen in de gratis versie.

Daarnaast is het nu mogelijk om meer kleuren Toads te verkrijgen in de gratis versie van de Super Mario Run. Zo kunnen spelers meer onderdelen voor hun eigen Paddenstoelenrijk vrijspelen. Daarnaast zijn vier nieuwe personages toegevoegd: Gele, Rode, Blauwe en Paarse Yoshi. Als je nu een van de vijf kleuren Yoshi speelt, zullen Toads van dezelfde kleur zich bij je aansluiten in Toad-race. Zo is het makkelijker om Toads van een bepaalde kleur te verkrijgen, zelfs als die normaliter niet in een level verschijnen.

Super Mario Run is inmiddels al meer dan 78 miljoen keer gedownload, waarvan ongeveer vijf procent de volledige versie heeft aangeschaft.