Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

December prijsvraag 8: Maak kans op een mooie én gevulde Zelda: BotW tas

Het einde van het jaar komt nu toch echt inzicht en daarmee is het tijd voor de laatste december prijsvraag op Daily Nintendo

Het einde van het jaar komt nu toch echt inzicht en daarmee is het tijd voor de laatste december prijsvraag op Daily Nintendo.

We sluiten onze prijzenmaand af met een prachtige tas van The Legend of Zelda Breath Of The Wild gevuld met een Breath Of The Wild notitie blok, een Nintendo sleutelhanger, Mario pen en Nintendo keycord. Deze mooie en gevulde tas geven we een keer weg. Om kans te maken moet je onderstaande vraag beantwoorden:

The Legend of Zelda Breath Of The Wild werd aanvankelijk aangekondigd als de nieuwe Zelda game voor de Wii U. Tijdens welke E3 werd de game, toen nog bekend als de nieuwe Zelda voor de Wii U, voor het eerst aangekondigd?

A   2014

B   2015

C   2016

Gezien de kerstdagen geven jullie iets langer de tijd om mee te doen en daarom kun je jouw antwoord toe sturen tot en met 28 december. Stuur deze, mét je DN gebruikersnaam, naar info@dailynintendo.nl. Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt z.s.m na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.  Per persoon mag er één keer worden meegedaan. Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het juist aankomen van pakketverzending per post.