Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht.

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 


Mario-Kart-8-Rainbow-RoadRandy
Gespeeld: Mario Kart 8
Gekocht: geen

Deze week heb ik niet heel veel kunnen gamen. Omdat Pokémon écht niet mijn ding is was er ook weinig boeiends om te kopen. Mario Kart 8 heeft me echter nog wel 2 avondjes weten te vermaken door wat leuke online potjes!

Jelle

Ik heb de afgelopen week Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team gespeeld. Ik heb Pokémon Sun en Moon nog niet kunnen kopen en heb daarom een ouder spel, namelijk Red Rescue Team, voor de GBA gespeeld. Ik vond het spel erg verfrissend en het spel had mij direct te pakken. Het spel gaat over een mens dat in een Pokémon veranderd en een reddingsteam opricht. Het klinkt raar in het begin, maar het is super leuk om eens een keer als de Pokémon zelf te spelen in plaats van de trainer die ze probeert te vangen. Als je geïnteresseerd bent in het spel maar geen GBA hebt, raad ik aan om Pokémon Super Mystery Dungeon voor de 3DS te halen.

Younes

Gespeeld: Pokémon Sun, Super Mario 64 DS

Gekocht: Pokémon Sun + Guide book

Na wat langer te hebben gewacht konden we op 23 november Pokémon Sun & Moon halen. Mijn voorkeur ging naar Sun omdat ik de legendarische en exclusieve Pokémon geweldig vond. De starter die ik koost voor deze generatie ging naar de gras Pokémon Rowlet. Ook kocht ik de Alola regio strategie guide. In de guide vind je een gedetailleerde uitwerking van de game met locaties waar je Pokémon kan vangen en meer!

Verder heb ik nog wat uren besteed aan Super Mario 64 voor de DS gespeeld. Ben het recent terug beginnen spelen omdat ik de game nooit volledig heb uitgespeeld. Tot nu toe heb ik 104/150 sterren.Image result for alola strategy guide