Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Gremlins opgedoken in LEGO Dimensions

Het lijkt zeer aannemelijk dat de groene monsters, genaamd Gremlins, naar LEGO Dimensions zullen komen. Waarschijnlijk worden ze donderdag voor de game aangekondigd, voor nu hebben we alleen een teaser.

LEGO Dimensions voedt de Gremlins na middernacht…

Zorg dat ze weg blijven water, anders vermenigvuldigen ze zich. En zorg ook dat je één ding zeker onthoudt: hoe hard ze ook jammer, hoe hard ze ook smeken, hoe hongerig ze ook overkomen,voedt ze nooit of te nimmer na twaalf uur ’s nachts. De gevolgen zullen verschrikkelijk zijn. Wat er allemaal niet mis kan gaan bij het grootbrengen van een schattige Mogwai. Want voor je het weet is hij een groot groen LEGO-monster…

Binnenkort kunnen we meer nieuws verwachten met betrekking tot LEGO Dimensions. Zo werd er onlangs een promotie video vrij gegeven die ons laat weten dat er nieuwe karakters naar de game zullen komen. Vooralsnog was de enige hint die werd gegeven dat het iets met water te maken had, al lijkt die hint al meer vorm te krijgen. Zo zou de schattige Gizmo van de jaren ’80 Gremlin-films, zijn gespot.

Het lijkt dan ook wel zeer aannemelijk dat de groene monsters, genaamd Gremlins, naar LEGO Dimensions zullen komen. Hoe dit precies in elkaar steekt hopen we binnenkort te horen. Ondertussen hebben we alleen de huidige promotie trailer waarin de heks van The Wizard of Oss plots te maken krijgt met een nat probleempje. Gecombineerd met bovenstaande gerucht, is de trailer direct een stuk logischer.



Kijk jij uit naar Gremlins in LEGO Dimensions?