Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Wat vind jij van de Pokémon Direct?

Vanmiddag kon je de speciale Nintendo Direct over Pokémon bewonderen, laat ons weten wat jij er van vind!

De eerste Nintendo Direct van 2016 staat in teken van Pokémon en gaat nu al de boeken in als de kortste Nintendo Direct aller tijden. Met slechts zes minuten aan beeldmateriaal, rust de vraag of jouw verwachting(en) werd(en) ingelost of niet?

Voordat we het over de meest recente Nintendo Direct wordt gesproken, blikken we terug op de vorige poll. In de poll van vorige week kon jij je stem uitbrengen op jouw meest geliefde Pokémon generatie. Daaruit kunnen we concluderen dat de eerste generatie nog altijd zeer geliefd is. Met ruim een derde van de stemmen is de generatie die ons Mewtwo en Pikachu bracht nog altijd het populairst. Toevallig, wordt morgen de eerste generatie-titels in de Virtual Console van de Nintendo 3DS uitgebracht. Het gaat om Pokémon Red, Blue en Yellow. De reviews zijn binnenkort te lezen op Daily Nintendo!

De speciale, maar kortdurende Nintendo Direct heeft ons de zevende generatie van Pokémon gebracht. De subtitels dragen de naam Sun en Moon. Maar wat vind jij van de Nintendo Direct? Stem hieronder en laat ons weten hoe jij over de aankondiging denkt!

In verband met een ingelaste poll over Nintendo Direct, zal de volgende poll aanstaande zondag te vinden zijn op Daily Nintendo. Als jij nog suggesties hebt voor een toekomstige poll, laat het ons dan weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!