Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Hoeveel amiibo heb jij in je bezit?

Deze week zijn we benieuwd naar de grootte van jouw amiibo collectie.

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat de eerste amiibo-figuurtjes in de winkels verschenen. Sindsdien zijn er ongelooflijk veel amiibo verschenen. Sommigen zullen ongetwijfeld trouw alle amiibo verzameld hebben, terwijl anderen het enkel bij één serie hebben gehouden, of slechts bij hun favoriete personages. Wij zijn benieuwd naar jullie collectie! Vandaar de vraag: “Hoeveel amiibo heb jij in je bezit?

Maar eerst is het natuurlijk tijd om terug te blikken op de poll van vorige week, toen wij jullie vroegen wat jullie favoriete Mario-titel was. Het was even spannend, aangezien binnen te top 5 maar enkele puntjes verschil zitten, maar er zijn twee winnaars uit gekomen. Met een gedeelde eerste plek blijkt dat jullie Super Mario 64 en Super Mario Bros. 3 allebei even goed vinden en tevens de beste Mario-titels vinden. Iets lager stonden Super Mario Galaxy en Super Mario World, op een gedeelde derde plek. De vijfde beste titel was Super Mario 3D World volgens jullie.

Dan is het nu tijd om te stemmen op de nieuwe poll! We hebben de aantallen grotendeels verdeeld in tientallen. Omdat er ongelooflijk veel amiibo-kaarten zijn, hebben we deze uitgesloten van de poll. Als jij één serie van amiibo-figuren helemaal compleet hebt, of enkel jouw favorieten verzamelt, voel je dan zeker vrij om dit met ons te delen in de reacties! Tevens kun je daar natuurlijk achterlaten welke amiibo-kaarten jij hebt!

Elke vrijdag kan jij stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo, maar heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!