Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: win een exemplaar van SteamWorld Heist

Win een exemplaar van SteamWorld Heist!

Morgen is het zover, dan verschijnt SteamWorld Heist in de Nintendo 3DS eShop. Wil jij de game hebben, maar heb jij niet voldoende eShop-tegoed? Dan is dit je kans op kennis te maken met deze nieuwe game van Image & Form! Daily Nintendo geeft deze game immers twee keer weg!

Om één van de twee downloadcodes te winnen, hoef je alleen maar per e-mail een reactie achter te laten waarin je beschrijft waarom jij deze downloadcode zou moeten winnen. Wij verloten de prijzen onder de personen die naar onze mening de leukste, creatiefste en/of grappigste inzending insturen. Je kunt meedoen tot en met 13 december.  Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nlNintendo_3DS_SteamWorld_Heist_Screenshot_1

SteamWorld Heist is het vervolg op de eerder uitgebrachte eShop-titel SteamWorld Dig. Deze game werd door fans en resencenten heel goed ontvangen. SteamWorld Dig kreeg van Jordy zelfs een 9,0 op de Nintendo Wii U en eerder van oud-redactielid Karim een 8.0 op de Nintendo 3DS.  De review van SteamWorld Heist vind je hier terug. Vincent gaf de game een 8,5.

De downloadcodes zijn aan ons beschikbaar gesteld door Image & Form, de uitgever en ontwikkelaar van SteamWorld Heist. Image & Form als ontwikkelaar vind je onder andere terug op Twitter.

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nl. Vermeld ook je eigen e-mail adres. Per persoon per prijs mag er één keer worden meegedaan. Winnaars krijgen na de uitslag zo snel mogelijk hun prijs opgestuurd.