Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Win een legendarische Pokémon Hoopa!

Op de First Look beurs kun je dit jaar een gratis legendarische Pokemon Hoopa scoren. Ga jij niet naar de First Look? Op Daily Nintendo maak je alsnog kans op een Hoopa!

Hoopa is de laatst aangekondige legendarische Pokémon. We geven 6x een code weg om een gratis Hoopa op te halen. Deze code kan in Pokémon X, Y, Omega Ruby of Alpha Sapphire worden ingevoerd.

Wat moet je doen om kans te maken op een code?
Laat hieronder, in de vorm van een reactie, weten waarom jij graag een code wil. We verloten onder de reacties vervolgens 7 codes.

Let op! Je moet ingelogd zijn met je DN account om een reactie te plaatsen omdat de code via een PM naar je wordt verstuurd. Meedoen kan tot en met dinsdag 13 oktober 18:00 uur*. Het enige dat je dus hoeft te doen, is een DN account te hebben én een reactie hieronder te posten!

Praat ook mee @DN community ?

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Per persoon per prijs mag er één keer worden meegedaan. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

*Omdat de uitslag op zijn vroegst 13 oktober plaats kon vinden, is besloten de deadline naar 13 oktober 18:00 uur te verplaatsen. We streven er nu nog steeds naar om de uitslag die dag online te zetten.