Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo deelt uit in december – Vierde winnaar bekend!

December stond bij Daily Nintendo in het teken van uitdelen. Vandaag is de vierde winnaar bekends gemaakt.

In de maand december deelt Daily Nintendo namelijk 1 of meer cadeautjes per week uit aan onze actieve leden! Welk cadeau, dat is wekelijks weer een verrassing. Dat kan een eShop kaart zijn, goodies of een misschien wel een Amiibo!

mario_game-1920x1200.jpg

Wat moet je doen om kans te maken? Eigenlijk best weinig! We verloten wekelijks een of meerdere cadeautjes aan onze actieve leden. Hieronder verstaan we iedereen die een account heeft op Daily Nintendo en daar minstens 1x in deze maand iets mee heeft gepost. Bijvoorbeeld op ons forum of onder het nieuws. Reacties op de prijsvraag tellen uiteraard niet mee. Heb je nog geen account? Maak deze hier dan snel gratis een account aan!

Inmiddels is de vierde winnaar bekend gemaakt. Gefeliciteerd allemaal met jullie prijs!

Eerste winnaar: Boomer - digitaal eShop tegoed t.w.v 15 euro
Tweede winnaar: TloZ123: Goodie pakket met Nintendo t-shirt, 2 Mario pennen,  2 Mario sleutelhangers, Luigi sleutelhanger (staat niet op afbeelding!) en Luigi petje sleutelhanger
Derde winnaar:  Dirk van Dijk - een Diddy Kong amiibo
Vierde winnaar: Robert - Digitaal eShop tegoed t.w.v. 15 euro

Crew van Daily Nintendo is uitgesloten van deelname.. SPAM accounts doen niet mee in deelname.  Prijzen worden per post verzonden of bij digitaal tegoed per mail. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen die per post worden gestuurd. Inwoners uit zowel Nederland als België mogen meedoen met de prijsvraag. Om mee te doen dien je een DN account te hebben waarmee je in december minstens 1x hebt gepost op het forum of in de comments (m.u.v. reacties op de prijsvraag zelf). Winnaars worden willekeurig gekozen. Iedereen die 1 of meer reacties post maakt evenveel kans te winnen.