Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo weer online

We zijn terug van weggeweest.

We zijn terug van weggeweest.

Gisteren is vroeg in de ochtend besloten Daily Nintendo offline te zetten. Helaas is de website de dag ervoor slachtoffer geworden van een DDoS aanval. Nadat dit duidelijk werd is in samenspraak met de hoster besloten de website geheel offline te halen om alles na te lopen om de veiligheid van de website te kunnen borgen.

In samenwerking met de hoster is de website teruggezet naar hoe deze voor de aanval was. Bovendien zijn er extra veilgheidsmaatregelen genomen om de website veilig te houden én om de kans op dergelijke aanvallen te beperken. Doordat de website is teruggezet zijn enkele nieuwsberichten verloren gegaan.

Hoewel we vanuit de secutiry officer van onze hoster geen reden hebben om te denken dat er informatie is ontvreemd, raden wij gebruikers voor de zekerheid toch aan hun wachtwoord te wijzigen.

Mocht je tijdens de aanval een bestand hebben gedownloaded, raden we je aan deze te verwijderen en je computer te scannen voor virussen. Er is geen bewijs gevonden dat er vanaf de site virussen zijn verspreid door de aanval, maar better safe than sorry.

We zijn blij jullie weer te kunnen voorzien van al het laatste Nintendo-nieuws! Heb je nog vragen? Mail ons op info@dailynintendo.nl