Bekijk de Nederlandse Layton’s Mystery Journey trailer

De aankomende game Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot heeft een Nederlandse trailer gekregen welke hieronder te bewonderen is.

De Professor Layton-serie krijgt na “Professor Layton en de Erfenis van de Azran” weer een vervolg. Dit keer speelt de bekende professor niet de hoofdrol, maar de dochter van Hershel Layton: Katrielle Layton. Ze is op zoek naar haar vader, maar deze zoektocht gaat niet zo voortvarend. ‘Kat’ besluit haar intelligentie in te zetten om puzzels op te lossen voor de burgers van London en wordt al snel een beroemde detective en puzzeloplosser. De nieuwste titel zal niet alleen naar de Nintendo 3DS komen maar ook naar smartphones.

Profielfoto van Randy

Randy

Geschreven door Randy: Ik ben de oprichter van Daily Nintendo! Meer informatie over mij: Je kunt me toevoegen op Wii U of 3DS / 3DS friend code: 4613-6879-3444 / Wii U ID: Randy1

5 gedachten over “Bekijk de Nederlandse Layton’s Mystery Journey trailer

Geef een reactie