Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[10 jaar DN] Leuke feitjes over Daily Nintendo

Daily Nintendo bestaat 10 jaar en heel juni staat vol met leuke specials en acties. We hebben een aantal leuke weetjes van de afgelopen 10 jaar over de website verzameld welke je hieronder kunt vinden.

Daily Nintendo op de Osharecon!
Wist je dat we in 2015 verantwoordelijk waren voor de ‘game corner’ op de Osharecon beurs? We hielden er tevens een toernooi met Smash Bros. op de Wii U. Nintendo stelde hiervoor een leuke prijs beschikbaar voor de winnaars! Oshare is een woord dat vaak in Japan gebruikt wordt om aan te duiden dat je er super tof uit ziet. Vandaar Oshare Con, de conventie die bedoeld was voor iedereen die van Japanese fashion en lifestyle houdt. Ondanks dat veel van de bezoekers voor de typisch Japanse dingen gingen, was onze game room nog flink populair daar. Met name de mannen waren erg blij dat er ook wat te gamen viel…

Heel veel artikelen!
Wisten jullie al dat wij sinds 2008 al meer dan drieëntwintigduizend artikelen hebben geschreven? Daarop hebben jullie ook al ruim 27 duizend keer gereageerd!

En ook op het forum hebben jullie veel gereageerd!
Sinds de lancering van ons nieuwe forum, in de zomer van 2014, hebben jullie enorm veel gepost met z’n allen. In totaal zijn er inmiddels al meer dan 22 duizend reacties op het forum gepost! Deze posts hebben jullie achter gelaten in een van de ruim 900 forum topics. Een banner van het forum in de tijd dat we bijna 10 duizend posts hadden zie je hiernaast.

Zelf je reviews insturen…
Dat kon in de beginjaren op nintendo-wii.blieb in de rubriek ‘reader reviews’. ……. In totaal zijn er door trouwe lezers tientallen reviews opgestuurd die ook daadwerkelijk op de website kwamen! Voor diegene die het lastig vonden er een te schrijven hadden we ook een uitleg online.

Goedkoop, goedkoper…
Tsja, we blijven Nederlanders. Dat zal vast hebben meegespeeld in het feit dat onze (inmiddels vergane) ‘price-check’ rubriek het zo goed deed. Wekelijks presenteerde we tussen 2008 en 2011 de beste aanbiedingen voor destijds de Nintendo DS en de Wii. Onder de wekelijkse lijst met aanbiedingen deelde jullie vervolgens zelf ook koopjes die jullie tegen kwamen in de winkel.

Hyves, always in touch with your friends!
Het is alweer even geleden en wellicht kennen sommigen het niet eens, Hyves was rond 2008 hét sociale netwerk in Nederland. Natuurlijk waren wij daar ook op actief. Al het nieuws werd actief gedeeld en een deel van de toen (en nu nog) trouwe bezoekers ontdekten de site via Hyves!

Verloren video: Intro na registreren
In 2016, toen de website een andere lay-out had, hadden we een video gemaakt die gebruikers te zien kregen na het aanmaken van een account. Kort nadat de video klaar was, werd de lay-out van de website compleet veranderd en de video werd nooit gebruikt. We hebben deze ongebruikte video terug kunnen halen en, speciaal voor het tienjarig jubileum van Daily Nintendo, willen wij je het graag laten zien!

Heb jij nog leuke weetjes over Daily Nintendo van vroeger? Deel ze in de comments!