Nieuwe bewegende beelden ARMS

Er zijn twee nieuwe video’s verschenen van Nintendo’s nieuwste IP, ARMS. De nieuwe beelden tonen een aantal animaties in het spel.

In ARMS gebruik je motion controls om boksgevechten te doen, al is het deze keer iets anders dan Punch-Out!!. In dit spel kunnen de armen van de boksers tot mijlen ver uitstrekken. Zo kan je je tegenstander vanaf een afstand raken. Door de twee individuele Joy-Con-controllers in je hand te bewegen en te draaien kan je je personage verplaatsen of je arm in een curve uitstrekken, waardoor je je vijand vanuit een hoek raakt. ARMS kan offline, online, split screen, of in lokale multiplayer gespeeld worden.

Profielfoto van Randy

Randy

Geschreven door Randy: Ik ben de oprichter van Daily Nintendo! Meer informatie over mij: Je kunt me toevoegen op Wii U of 3DS / 3DS friend code: 4613-6879-3444 / Wii U ID: Randy1

Geef een reactie