Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo verstopt eieren – zoek mee en maak kans op een leuke prijs!

Daily Nintendo begint de Pasen met verstopte eieren! Ga jij met ons meezoeken? Dat doe je niet voor niets. We verloten een mooie Breath of the Wild tas met een BotW notitieblok, Nintendo sleutelhanger, keycord en pen onder de deelnemers die de eieren vinden! 

Vandaag en morgen is het Pasen. Dit brengt ons dan ook in de gelegenheid om onze trouwe lezers van harte te bedanken en iedereen een fijne Paasdagen toe te wensen. Hopelijk mag je nog veel paaseieren vinden, veel hazen door midden bijten (chocolade-varianten dan!) en genieten van je vrije dagen.

Voor velen begint Pasen altijd met een zoektocht naar Paaseieren. En als het goed is , heeft de paashaas ze goed verstopt! Kortom, een aloude traditie die we in stand houden.

images (3)download (5)Daily Nintendo doet graag mee aan deze oude traditie door eieren over de website te verstoppen. Het gaat hier om drie gekleurde Yoshi-eieren die je overal op de website terug zou kunnen vinden. De eieren hiernaast en boven het artikel zijn een voorbeeld en tellen niet mee. De eieren zullen alleen te vinden zijn op beide paasdagen, hierna zullen deze weer verdwijnen.

Heb jij ze alle drie gevonden? Mail dan door waar ze staan naar info@dailynintendo.nl inclusief je DN-account naam. De gevulde Zelda tas zullen we verloten onder alle goede inzendingen! Meedoen kan op beide Paasdagen.

De twee eieren hierboven getoond tellen niet mee alsmede de eieren hierboven!

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt z.s.m na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.  Per persoon mag er één keer worden meegedaan. Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het juist aankomen van pakketverzending per post.