Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe kleur Joy-Con en langer speelduur met Joy-Con strap

De lancering van ARMS zal gepaard gaan met nieuwe accesoires voor de Nintendo Switch. Denk aan Joycon in een nieuw kleurtje en een batterij pack voor dezelfde controller om langer speelplezier aan te bieden.

De lancering van ARMS zal gepaard gaan met nieuwe accesoires voor de Nintendo Switch. Denk aan Joy-con in een nieuw kleurtje en een batterij pack voor dezelfde controller om langer speelplezier aan te bieden. 

Bij de lancering van de Nintendo Switch kon je een keuze maken uit twee varianten, namelijk een Switch met grijze Joy-Con of dezelfde console met een neon rode en neon blauwe Joy-Con. Op dezelfde dag dat ARMS gaat uitkomen zal Nintendo een nieuwe variatie gaan brengen in het kleurassortiment van de nieuwe controllers, namelijk neon geel. Op de onderstaande afbeelding kan je bekijken hoe dat in combinatie met de nieuwste Nintendo-console eruit gaat zien.

Naast de gekleurde Joy-Con biedt Nintendo een Joy-Con strap aan die door middel van een batterijpack de speelduur van de Joy-con kan verlengen. Dit is mogelijk door twee AA batterijen in de Joy-Con strap te plaatsen. Het is nog onbekend hoe lang de speelduur wordt verlengd. Beide accessoires komen op 16 juni uit.