Ontdek de DN-community: forum, chat & zoveel meer!

Heb je nog geen account op Daily Nintendo? Er zijn zoveel redenen om die nu aan te maken. De belangrijkste redenen zetten we graag even voor je op een rijtje! Ook kun je onze community ontmoeten via onze DN chat.

Reageer op het nieuws, praat mee op het forum en laat je mening horen
Met een Daily Nintendo account kun je direct reageren op al het nieuws en kun je meepraten op ons gezellige forum. Daar praat je niet alleen gezellig mee maar kun je ook meedoen aan leuke forum spellen. Personaliseer jouw eigen profiel én voeg andere leden als vrienden toe. Door actief te zijn op de site scoor je ook nog eens DN-points!

Chat ook mee via onze Telegram chat! Chat mee met veel van onze leden. In onze chatbox is het écht gezellig! Mee chatten kan gemakkelijk via de mobiele Telegram app of gewoon op je computer! Je kan in de groep komen door te klikken op deze link: Breng me naar de Telegram-groep! Je kunt ook zoeken op “dailynintendo” ! Je hebt hier geen DN-account voor nodig.

Profielfoto van Randy

Randy

Geschreven door Randy: Ik ben de oprichter van Daily Nintendo! Meer informatie over mij: Je kunt me toevoegen op Wii U of 3DS / 3DS friend code: 4613-6879-3444 / Wii U ID: Randy1

5 gedachten over “Ontdek de DN-community: forum, chat & zoveel meer!

Geef een reactie