Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stemmen voor fysieke versie Monster Boy voor Nintendo Switch

Dat Monster Boy, het spirituele vervolg op de Wonder Boy, naar de Nintendo Switch kwam wisten we al. FDG Entertainment probeert nu inzicht te krijgen hoeveel mensen geïnteresseerd zouden zijn in een fysieke kopie.

Dat Monster Boy, het spirituele vervolg op de Wonder Boy, naar de Nintendo Switch zou komen wisten we al langer. FDG Entertainment probeert nu inzicht te krijgen hoeveel mensen geïnteresseerd zouden zijn in een fysieke kopie.  

Monster Boy and the cursed Kingdom is een side-scrolling action-adventure game waarin spelers uitgedaagd worden om om bazen te overwinnen, verborgen passages te vinden, krachtige apparatuur te ontdekken en gebruik te laten maken van diverse vaardigheden. Dit alles om een krachtige vloek te verbreken.

De game staat momenteel gepland voor release op de PS4, PC en Nintendo Switch. Op de Switch zou de game voorlopig alleen worden uitgegeven in de e-shop, maar FDG entertainment is nu een soort poll gestart om te kijken hoeveel mensen geïnteresseerd zouden zijn in een fysieke versie. Mensen kunnen dit laten weten door onderstaande tweet te liken. Hoewel er geen doel wordt gegeven overschrijdt de tweet momenteel al 10 000 likes.