Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wii Karaoke U service eindigt eind maart

Wii Karaoke U, een karaoke spel dat gratis te proberen was voor de WiiU, zal eind maart stopgezet worden. Dat is in een Miiverse post bekend gemaakt. Mensen die nog tickets hebben worden geadviseerd deze zo snel mogelijk te gebruiken.

Wii Karaoke U, een karaokespel dat gratis te proberen was voor de Wii U, zal eind maart stopgezet worden. Dat is in een Miiverse-post bekend gemaakt. Mensen die nog tickets hebben worden geadviseerd deze zo snel mogelijk te gebruiken.

Wii Karaoke U was een game die gratis te downloaden was via de eShop, waarna je hem een uur lang gratis mocht uitproberen. Wou je daarna door blijven zingen moest je tickets kopen voor een bepaalde tijd, zo kon je bijvoorbeeld tickets voor een uur, een dag of een maand kopen.

In de Miiverse-post is nu bekend gemaakt dat deze service ermee stopt. Mensen zullen hun gekochte tickets nog kunnen blijven gebruiken tot 31 maart 23:59. Daarna komt alles te vervallen. Mensen worden dan ook geadviseerd om hun tickets zo snel mogelijk te gebruiken. Vanaf 1 maart zal het tevens niet meer mogelijk zijn om een ticket voor een maand te kopen.

Het gehele bericht kun je hier lezen.