Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gesloten] December prijsvraag 2: Puzzelen voor goodies

De volgende december prijsvraag is een feit! 5 december komt eraan welke in het teken staat van de Sint, cadeautjes en...goodies! Toon ons je puzzeltalent, en maak kans op fantastisch goodie-pakket van Nintendo.

De volgende december prijsvraag is een feit! 5 december komt eraan welke in het teken staat van de Sint, cadeautjes en…goodies! Toon ons je puzzeltalent, en maak kans op fantastisch goodie-pakket van Nintendo.

Als je je goed hebt weten te gedragen het afgelopen jaar kun je rond 5 december waarschijnlijk enkele leuke cadeau’s tegemoet zien, van de goede, lieve Sint. Bij Daily Nintendo zorgen we ervoor dat je kans maakt op nóg een leuk cadeautje, een mooi gevuld goodie-pakket welke we van Nintendo mogen verloten met daarin

  • Mario Party Star Rush notitieboek
  • 2 vellen Pokémon stickers
  • XL poster Pokkén Tournament
  • Monster Hunter Genrations The Fated Four art pack
  • Pokémon Alpha Sapphire figurine
  • 2 leuke Nintendo sleutelhangers (Toad en DK barrel)
  • Code voor mytische Pokémon Volcanion

Bovenstaand pakket geven we 1x weg. Om kans te maken op deze prijs zul je onderstaande rebus moeten oplossen én het antwoord naar info@dailynintendo.nl moeten sturen. Stuur ook je gebruikersnaam op DN mee. Meedoen kan tot en met 5 december!

Let op: Je moet geregistreerd zijn om deel te kunnen nemen aan de prijsvraag. Succes met het oplossen van onderstaande rebus!

15293304_360867254293791_1134753752_o

 

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden z.s.m na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nl.  Per persoon mag er één keer worden meegedaan. Bij prijzen per post is Daily Nintendo niet aansprakelijk bij het eventueel niet aankomen van prijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.