Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[gesloten] December prijsvraag 1: Zes keer SteamWorld voor Wii U, welke wil jij?

De prijzenmaand op Daily Nintendo is begonnen! Deze maand win je onder andere prijzen door vragen te beantwoorden én creatief te zijn; we beginnen de maand niet te lastig met een zeer simpele vraag. Wees er wel snel bij!

De prijzenmaand op Daily Nintendo is begonnen! Deze maand win je onder andere prijzen door vragen te beantwoorden én creatief te zijn; we beginnen de maand niet te lastig met een zeer simpele vraag. Wees er wel snel bij, zaterdag start de volgende prijsvraag namelijk al!

Namens Image & Form mogen we maar liefst 3 keer Steamworld Dig én 3x Steamworld Heist weggeven, beide voor de Wii U. Wat moet je doen om kans te maken op een van de versies? Simpel: Mail aan info@dailynintendo.nl welke versie JIJ het liefst zou winnen. Veel gemakkelijker kunnen we je het met de eerste prijsvraag toch niet maken? Meedoen kan tot en met vrijdag 2 december, dus wees er snel bij! De 6 SteamWorld codes worden vervolgens verloot onder de inzendingen.

steamworld-heist-2

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden z.s.m na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nl.  Per persoon mag er één keer worden meegedaan.